SLIDE

Morbio Superiore, Switzerland

2019

Competition -

New primary school 

1/3

The new proposal for the realization of a kindergarten, assumes the decline as one of the project elements. The building is located at the foot of the hill and fits into the slope with the intent of merging the designed building and the pre-existing height into a single element.

The building consists of two rectangular volumes that are slid along a line of section allowing to approach the existing school the volume hosting the refectories (of which one will also be used by elementary school pupils), while the second, which hosts the real and own childhood school, can stay more spaced, to gain a position. It is privileged in the face of nature and more circumscribed in relation to its functional specificity.

1/10

 © 2020 - Atelier GM6 by Gandolfi e Mura Architetti Associati - p.iva 01053720163

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon